Mats Lindgren Ninna Lindgren Fredrik Lindbäck Ivan Tcvetkow Svenne Landegren

Klicka på oss för att läsa meraOm Ninnas Orkester

Bandet bildades en kväll i augusti 2004. Vi satt hemma som vanligt med våra gitarrer och spelade och sjöng. Det var då tanke på att starta ett dansband dök upp. Att åka ut och spela glad musik för dansant publik skulle väl inte vara så tokigt?

Ninnas Orkester består av 5 duktiga medlemmar som älskar dansbandsmusik! Vi har en mycket bred repertoar där vi blandar nya och gamla klassiska dansbandslåtar, 60-tals låtar, schlagers med mer modernare dansmusik. På en danskväll med oss får ni höra låtar av exempel Lasse Stefanz, Elisas, Drifters, Scotts, Vikingarna, Streaplers och Blender. Detta blandar vi upp med en hel del eget med eget material som vi skrivit själva men även fått från kända låtskrivare. Vi anpassar oss efter publiken.

Visor och annat till maten är inga problem. Vi har erfarenhet och kunskapen att förgylla festen, danspartyt, årsfesten eller föreningsfesten!

Under 2014 släppte vi en cd-singel ”Steg för steg” som följdes upp med en full-cd Tusen vackra dagar som vi har fram tills nu legat på 7 olika listor i norden. Vi har tidigare släppt diverse singlar. Under 2012 låg vi 16 veckor på Svenska Topplistan med vår egen skrivna låt ”Utanför din dörr ”och har även blivit fram röstade som årets uppstickare 2012. Samma år var vi nominerade till ”årets Dansband” tillsammans med storheter som Lasse Stefanz och Drifters för att nämna några.

Ninnas består av:
Pernilla Lindgren: Sång och dragspel
Mats Lindgren: Sång och kompgitarr
Ivan Tcvetkow: Keyboard och kör
Fredrik Lindbäck: Trummor
Svenne Landgren: Gitarr och sång